Nicole de Jager (47)

Mijn naam is Nicole de Jager, 47 jaar oud en samenwonend met Peter, zoals genoemd.
In mijn werkende leven ben ik verpleegkundige in de thuiszorg. Op een schip kan er best wat gebeuren en zo is mijn aanwezigheid misschien wel handig, maar hopelijk voor 'spek en bonen'.
Als partner van een zeilgek zou het vreemd zijn als ik niet op zijn minst enige interesse heb in varen. Gelukkig is dat zo. Mogelijk heb ik de zeebenen in de genen zitten. Met een opa op de grote vaart en een vader bij die bij de marine diende, is dat nog niet zo gek gedacht. Ik vind het in ieder geval heerlijk op het water en geniet vooral van het zout. Ik vond het dan ook super dat er een plekje voor mij vrijkwam op de terugreis, zodat we met z’n drieën mee kunnen op de 'Ommelandvaart' terug naar Kampen.
Inmiddels heb ik kennis gemaakt met 'the grand black Lady' en ik vond het een hele eer ;-). Helaas heb ik mij nog niet erg vaak nuttig kunnen maken op de werf door mijn wisselende diensten, maar ik begrijp dat je wordt gegrepen door het 'Kogge-virus' en hoop nog aardig wat zeemijlen met deze dame mee te mogen maken. Ahoy op 21 mei!