.

.

.

Evenement

.

.

.

Kinderfeest

Wat is er te doen

De sfeer van weleer opsnuiven in het ruim van de Kamper Kogge, een kijkje nemen in het middeleeuwse vissershuisje op de Koggewerf, zien hoe de bouw van het schip in z'n werk ging en bijzondere middeleeuwse vondsten bewonderen in de expositieruimte: voor bezoekers is op de Koggewerf, op een van de mooiste plekken van Kampen pal aan de rivier de IJssel, van alles te zien en te beleven.

Wie wil kan een rondleiding krijgen over de werf en op de kogge onder leiding van een gids, meedoen aan een speurtocht of zelf de sfeer proeven aan boord van de Zwarte Dame met een vaartocht compleet met zeemansliederen, verhalen en een heerlijke lunch. Ook voor een gezellig en origineel kinderfeestje, een bedrijfsuitje of workshopdag vormt de Koggewerf het perfecte decor.

Bijzonder en meeslepend zijn ook de voorstellingen van de Sprooksprekers van de Kamper Kogge, waarin theater en vertelkunst samen komen. De Sprooksprekers spelen zowel 'thuis' als 'uit' en dat geldt ook voor de Kamper Kogge zelf: het unieke schip is een publiekstrekker van formaat op tal van maritieme en middeleeuwse evenementen in binnen- en buitenland.

De Koggewerf biedt daarnaast ruimte aan eeuwenoud vakmanschap zoals smeden, visroken, touwslagen en wolweven tijdens evenementen als de jaarlijkse Maritieme Markt op tweede paasdag en Open Monumentendag.

Contact 

Stichting Kamper Kogge
Havenweg 7
8262 BZ Kampen
Nederland
reservering@kamperkogge.nl

Stel een vraag

Versturen