Rondleidingen op maat!

lees meer over de Koggewerf

Rondleiding

De Koggewerf is natuurlijk op eigen gelegenheid te bezoeken. Maar rondkijken op de werf én op de Kamper Kogge onder leiding van een ervaren en deskundige gids is ook een mogelijkheid. Onze gidsen weten het fijne van de bouw van deze bijzondere veertiende eeuwse reconstructie, haar hoogtijdagen tijdens de middeleeuwen en Hanzestad Kampen, maritieme geschiedenis, vaartochten toen en nu en het leven aan boord.

Daarbij kunnen onze gidsen van alles vertellen over het Brunneper vissershuisje en laten zien wat er verder allemaal gebeurt op de werf. En in de sfeervolle Taveerne, een schipperskroeg met terras met uitzicht over de IJssel, staat de koffie te pruttelen.

Een speurtocht voor kinderen, gedegen informatie in het kader van een studieproject, een gezellig uitje met familie, collega's of vrienden, een rondje werf gecombineerd met een vaartocht met de kogge, zeemansliederen en verhalen: alle rondleidingen worden gegeven naar wens en op maat voor schoolklassen, groepen en individuele belangstellenden.

Meer informatie en reserveringen: reservering@kamperkogge.nl

Voor prijzen, zie Tarieven