Trekpleister bij maritieme shows en middeleeuwse festivals

Lees meer over de Kamper Kogge

Evenement

De Kamper Kogge is een graag geziene gast op tal van evenementen in binnen- en buitenland. Het opvallende schip vervult haar rol als trekpleister tijdens maritieme shows en middeleeuwse festivals moeiteloos. De Zwarte Dame blijkt keer op keer de lieveling van het publiek!

Bezoekers wacht een gastvrij onthaal door de bemanning in middeleeuwse kledij, die met veel enthousiasme tal van wetenswaardigheden uit de doeken doet en tussendoor ook nog zorgt voor vertier aan boord.

Dit jaar stal de Kamper Kogge de show in
de 'Koningin der Hanzesteden' het Duitse Lübeck en schitterde tijdens Koningsdag in Zwolle. Vorig jaar maakte de Kamper Kogge een verpletterende indruk op de vele bezoekers tijdens het Hanzefestival in het Engelse King's Lynn. Groots was ook het enthousiasme voor het kleinste tall ship tijdens Sail Amsterdam 2015, bij het publiek dat massaal aan boord kwam kijken en bij de media, die veelvuldig op dit unieke schip inzoomden. Verder maakte de Kamper Kogge haar opwachting bij feestelijkheden in Nijkerk, Zutphen, Doesburg en Harderwijk.


Met de Kamper Kogge krijgt ook uw evenement extra uitstraling. Denkt u ook eens aan een bezoek aan de Koggewerf voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of workshopdag. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie en reserveren: kogge@kamperkogge.nl
Voor prijzen, zie Tarieven

038-3310515

kogge@kamperkogge.nl