Vrijwilligers Kamper Kogge wacht flinke klus

6 oktober 2016

De Kamper Kogge gaat weer schuil onder een tent maatje XXXL. De vrijwilligers kunnen de mouwen opstropen. De komende maanden wacht een flinke klus: het schip moet van top tot teen onder handen worden genomen. 'Er komt heel wat onderhoud op ons af.' 

meer lezen

‘Wat een geweldige ervaring’ 

03 september 2016

“Een klein beetje draaien naar stuurboord.” “Nu naar bakboord.” Schipper Sander Klos geeft aanwijzingen terwijl de roergangers van vandaag, de donateurs die de Kamper Kogge een warm hart toedragen, het schip op koers houden.

meer lezen

Complete make-over voor folder Kamper Kogge

30 juni 2016

Dozen vol met nieuwe folders, tienduizend stuks in totaal, zijn deze week gearriveerd bij de Koggewerf. De kersverse folder van de Kamper Kogge heeft een complete make-over ondergaan, zowel inhoudelijk als uiterlijk. Voor die nieuwe, frisse look tekende Studio Dirma Janse. 

meer lezen

Volg de Kamper Kogge op ommelandvaart.nl!

06 mei 2016

Klokgelui vanuit de Buitenkerk en een Tabee van de Koggezangers. Vele tientallen mensen hebben vanochtend de Kamper Kogge uitgezwaaid bij de start van de Ommelandvaart 2016.

meer lezen

Nieuw zeil voor Kamper Kogge

16 april 2016

De Kamper Kogge heeft een nieuw zeil, voorzien van het Kamper stadswapen. Zaterdag werd het zeil in bijzijn van de zeilmakers van de Bataviawerf en bedrijven en particulieren die hebben bijgedragen onthuld.

meer lezen

Contact 

Stichting Kamper Kogge
Havenweg 7
8262 BZ Kampen
Nederland
kogge@kamperkogge.nl of bel 038-3310515 

Stel een vraag

Versturen

038-3310515

kogge@kamperkogge.nl